skip to Main Content

Café De Overkant biedt een uitdagend en verrassend aanbod van bieren op tap. Naast de vertrouwde smaak van Heineken, kunnen bierliefhebbers in het café vele speciaalbieren ervaren. Het aanbod op tap wordt regelmatig vernieuwd, waarbij De Overkant bezoekers voornamelijk kennis laat maken met de smakelijke bieren van lokale brouwerijen.

Heineken

Verfrissend kwaliteitspils, met een licht fruitige smaak. De perfecte balans tussen de frisse bitterheid en het heldere karakter, maakt dat Heineken wereldwijd bekend is.

Irish Red

Indrukwekkend bier, met een zacht, zoetig en moutig aroma. De droge, nootachtige smaak wordt gecombineerd met een bittere en hoppige smaaksensatie.

Guinness

Één van de meest populaire bieren ter wereld, dat nog altijd gebrouwen wordt volgens het oorspronkelijke recept. Gebrouwen uit gebrande mout en het hoge hopgehalte, maken dat Guinness een volle, krachtige smaak heeft met accenten van caramel.

Brugse Zot Dubbel

Een donkerbruin bier, dat neigt naar robijnrood. Gebrouwen met zes speciale moutsoorten, heeft het bier een uniek en rijk aroma waarin de geur van honing, amandel, chocolade en zelfs bruine suiker te ontdekken valt.

Skuumkoppe

Een karaktervol donker witbier, dat smaakt in elk jaargetijde. De diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting geven dit Texels tarwebier een volle smaak.

Hop House Lager 13

Een ander pareltje uit de Guinness-brouwerij. De basis van het amberkleurige pils is vergelijkbaar met de Guiness-gist. Hop House Lager 13 heeft een lichthoppig aroma en florale hinten met een vleugje citrus.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16.00 tot 02.00 uur
Donderdag: 16.00 tot 02.00 uur
Vrijdag: 16.00 tot 02.00 uur
Zaterdag: 16.00 tot 02.00 uur
Zondag: 16.00 tot 02.00 uur

Contactgegevens

06 15 58 66 74
info@deoverkantalkmaar.nl

Scharlo 33, 1815 CN Alkmaar

Volg ons overal

Blijf op de hoogte van de laatste acties en activiteiten.

Back To Top