skip to Main Content

Café De Overkant is jouw tweede huiskamer. Sfeervolle muziekoptredens, spannende pubquizzen en enerverende live sportwedstrijden; elke week organiseren we diverse leuke evenementen en activiteiten. Houd onze activiteitenkalender dus goed in de gaten en volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes!

Verover De Overkant!

Ben jij een aanstormend, muzikaal talent en ben je op zoek naar een open podium? Café De Overkant verwelkomt je graag. Van singer-songwriters en bands tot dj’s en akoestische optredens; tijdens de muzikale talentenavonden zetten we onze deuren wagenwijd voor je open. Informeer naar de mogelijkheden en verover De Overkant met jouw muziek, act of repertoire! Je eigen feest organiseren bij ons of ben je op zoek naar een locatie, voor je eigen evenement of proeverij? Bij Café De Overkant kan het allemaal.

Pubquiz: test je kennis!

Weet jij alles van sport, muziek en cultuur en heb je een brede algemene kennis? Café De Overkant organiseert regelmatig een uitdagende pubquiz. In een gezellige, informele sfeer vuren we een grote variëteit aan vragen op je af. Schrijf je team in en strijd mee om leuke prijzen en, belangrijker nog, eeuwige roem!

Kom darten bij De Overkant

Café De Overkant kent een rijke dartshistorie. In het vernieuwde café zijn twee professionele dartsbanen gerealiseerd, waar je op elk moment van de week je pijlen op kunt richten. We beschikken daarnaast over verschillende teams, die uitkomen in competitieverband. Wil jij ook in wedstrijdverband darten en de kleuren van De Overkant verdedigen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe dartsspelers!

Alle sportevenementen live op tv!

Samen met vrienden en vriendinnen in het café naar de grootste sportevenementen ter wereld kijken. Iets leukers is er niet! Café De Overkant beschikt over verschillende tv’s en zendt alle toonaangevende sportwedstrijden live uit. Volg live darts, rugby, de wedstrijden in de Champions League en natuurlijk de Eredivisie- en Europese duels van AZ!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16.00 tot 02.00 uur
Donderdag: 16.00 tot 02.00 uur
Vrijdag: 16.00 tot 02.00 uur
Zaterdag: 16.00 tot 02.00 uur
Zondag: 16.00 tot 02.00 uur

Contactgegevens

06 15 58 66 74
info@deoverkantalkmaar.nl

Scharlo 33, 1815 CN Alkmaar

Volg ons overal

Blijf op de hoogte van de laatste acties en activiteiten.

Back To Top